Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over voeding tijdens jouw perinatale periode, starten met vaste voeding/stukjes, darmgezondheid, gezond opvoeden of dieetvrij leven? Hebben jij en/of je kind(eren) voedingsuitdagingen of -problemen? Ik help je graag met persoonlijke consultaties (online of in Brussel) in het Nederlands, Engels en Frans. Je kunt ook een groepssessie, workshop of masterclass bij mij inplannen.

Persoonlijke consultatie(s)

 • We starten met een intakeconsultatie zodat ik jouw/jullie situatie, uitdagingen en eetpatroon ken. Je krijgt een eerste voedingsadvies en antwoorden op maat. Heb je nood aan opvolging, dan stellen we samen concrete, haalbare doelen. Na de consultatie maak ik een persoonlijk plan met voedingsaanbevelingen voor jou (en je familie).
 • Tijdens de opvolgconsultaties overlopen we mijn persoonlijk therapeutisch plan voor jou (en je familie). We bekijken samen jouw/jullie motivatie, vragen, struikelblokken en eetpatronen met coachingsgesprekken en praktische tips.
 • Een consultatie duurt 1 uur. Hebben we meer tijd nodig, dan kan een consultatie ook 90 minuten of 120 minuten duren. Je betaalt per consultatie en kunt onze samenwerking op elk moment stopzetten.
 • We doen de consultatie(s) via een digitaal videogesprek of je vindt mij in samenwerking met Wheel of Care bij Huis van het Kind Nieuwland (Nieuwland 194) en in Oudergem. Je partner en kindje(s) zijn eveneens welkom tijdens deze consultatie(s).
 • Ondersteunend bied ik thuisconsultaties en sessies in de supermarkt aan. Huis- of winkelbezoeken zijn momenteel op vraag mogelijk in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en duren 90 minuten.
 • Vragen? Plan een gratis online kennismakingsgesprek zodat je weet hoe ik je kan helpen!

Groepssessies

 • Organiseer je graag een groepssessie met familie en vrienden? Dat kan! Jullie kiezen een moment/plaats en krijgen praktische informatie over een thema naar keuze (bijvoorbeeld snoepen, snacks, Rapley-methode, …)
 • Een groepssessie kan 1, 2 of 3 uur duren en is mogelijk zonder of mét kindjes (bijvoorbeeld samen koken).
 • Groepssessies zijn eveneens mogelijk voor bedrijven.
 • Interesse? Boek een gratis online kennismakingsgesprek zodat we de mogelijkheden samen bekijken.

Workshops en masterclasses

Voor deze webinars en workshops kun jij je via e-mail vrijblijvend op de wachtlijst zetten:

 • Gezond (op)voeden zonder dieetfabels + Q&A 
 • Voeding tijdens jouw postpartum zonder dieetfabels + Q&A
 • Voeding en darmgezondheid tijdens de zwangerschap + Q&A

Dankzij de wachtlijst kan ik je op de hoogte houden over de praktische details van de workshop of webinar zodat jij je eventueel kunt inschrijven. Mail mij met je gegevens en ik houd je op de hoogte.

Wil jij weten hoe ik jou kan helpen?

Heb je vragen over mijn aanbod of expertise? Bel mij (0496 612 866) of stuur mij een berichtje (sms, WhatsApp of Instagram). Je kan ook een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten met mij inplannen. Ik antwoord met plezier op al je vragen!

Dag (toekomstige) mama en papa!

Elke maand gratis voedingsadvies met een intergenerationele kijk in je mailbox? Schrijf je in!

  Volg je mij al op Instagram?

  Binnenkijken bij een erkend diëtiste, maar vooral bij een mama? Ik post wekelijks over makkelijk, evenwichtig en dieetvrij eten met een jong gezin, samen met mijn eigen struggles aan tafel, in de keuken en in de supermarkt.